Suka Bloq Ini ?

Moon Couture Skirt Giveaway


Sebut jer online shopping ni, haa korang penah tak dgr satu butik MOON COUTURE ?? Mungkin ramai yg masih x tahu .apa yg best nya pasal butik ni mereka ada menjual pelbagai baju² , tudung , maxi skirt , baju kurung dgn pilihan perbagai warna2 yang cantik dan macam² lagi lah.yg ohsem nya sekarang ni moon couture telah produce design maxi & skirt  jenama mereka sendiri..waa gitu..
Bagi yg berbadan kurus mahupun berbadan besar x perlu bimbang sebab moon couture juga ada menyediakan saiz kecil hingga lah saiz besar.wow !dh la cantik harga pun berpatutan..apa tunggu lagi jom shopping ..

               maklumat lanjut
            Blog : www.mooncoutures.com
          Facebook : www.facebook.com/Bawalchantique 
(Alang² dah usha blog dgn fb tu follow & like la skali utk mengetahui fesyen terbaru mereka)






Sekarang ni  moon couture nak bagi FREE MOON COUTURE SKIRT & WANG TUNAI RM100 !!!
haa , suka takk ?suka takk ?? Nak tahu caranya ???

 Mudah jer,
  1. TULIS pasal Moon Couture di blog @ web anda mengikut kreativity anda
  2. MESTI includekan link web (www.mooncoutures.com) & alamat facebook (www.facebook.com/Bawalchantique) .
  3. COMMENT alamat blog anda di sini,selepas selesai.
  4. MUDAHKAN! :-)

3-5 pemenang bertuah yang terpilih tu akan menerima moon couture FREE
THE BEST OF THE BEST akan menerima WANG TUNAI RM100

                        

            TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 30 SEPT  
            TARIKH PENGUMUMAN PEMENANG : 6 OCT

 p/s : suka tau klau pakai skirt ni sbb lebih nampak ayu..hehee

1 comment:

Navaneetham Krishnan said...

Love the maxi skirts and the bright hue.

Copyright @ Mama Auni