Suka Bloq Ini ?

Jomlah Join Contest Blog Kakinakl.com

*klik banner utk join*

oh yeahh..mama auni nk join giveaway dr blog kakinakl.com .pada blogger yg blom tahu lagi sila terjah sekarang.hehe..serius aku bangga tau tengok akak ni, mana x nya dgn berblog boleh dpt income yg byk..rezeki dr nuffnang tuu..apa² pun tahniah ye kak ina..

ok , nak dijadikan cerita aku jumpa blog kak ina masa tengah bukak pakcik google..biasa la aku suka search tentang masakan² ni..kenapa aku suka blog kak ini??
pertama, opkos la sbb masakan..kak ina suka buat entry pasal masakan.. dan aku suka mencuba sesuatu resepi yg baru..nak menambat hati suami kata kan..dan blog kak ina byk membantu..
kedua , bukan setakat masakan.. yg hangat & hangit semua ada..x tau nak ckp apa senang cerita semua entry blog kak ina best². walaupun ringkas tp padat ada isi..haa..gitu..
ketiga , kak ina seorang ibu , natural.. sebab tu jugak aku suka..pertama skali usha blog kak ina mmg dh berkenan tu tanda nya aku suka..wee ~
and last skali, blog kak ina senang bukak..sebab tu aku slalu blogwalking situ..


Contest "Jomlah Join Contest Blog Kakinakl.com" adalah anjuran www.kakinakl.com bersama eyriqaz , , kutooobamboo, dan jaakechik 

1.  Tempat pertama
 RM80.00 dan  
 
wall hanging dari infonewbie

2.  Tempat kedua
RM50.00

3.  Tempat ketiga
RM30.00

4.  Tempat keempat
RM20.00

5.  Tempat kelima
RM20.00 

2 comments:

kakinakl.com said...

terima kasih sudi join..cam ner akak leh tak perasan ek

kakinakl.com said...

terima kasih sudi join..cam ner akak leh tak perasan ek

Copyright @ Mama Auni