Suka Bloq Ini ?

IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013

[ KLIK BANNER UNTUK JOIN ]

tadi blogwalking jumpa satu blog ni buat giveaway ..tengok jer tajuk giveaway tu dah gempak blom lagi tengok hadiah² nya, rasa nak hentak jer kepala aku kat dinding..mmg kebabommm la..nak tggu ape lagi , aku join laju² ..menang kalah adat pertandingan yg penting cuba..

Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2013 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. hihii


TARIKH TUTUP : 28 FEBRUARI 2013 


1 comment:

deno said...

deno dari segmen yg sama "intanberlian" :) DENO FOLOW SINI^^

www.dayangdeno.blogspot.com

Copyright @ Mama Auni