Suka Bloq Ini ?

1st Giveaway by Makcik Superman


Giveaway lagi ! hamboi laju jer tangan aku nak menaip selaju broadband U -Mobile  aku sekarang ni.kali ni GA dari Makcik Superman kita..ewah ! makcik superman ea?mcm ni pun ada? ...nice..
nak join klik jer banner tu..

ada  menarik menanti.join tau jgn x join utk memeriahkan lagi dunia ber blogging...kalah menang tu adat pertandingan yg penting kita cuba..syarat nya senang je..aku pun dah ikut semua syarat makcik superman ..GA ni terbuka kepada warga blogger facebook..

Syarat untuk blogger :
1.Wajib Follow Blog ni. 
 dah follow blog makcik superman.. 

2.Like Page Makcik Superman  .
pun sudah..
3.Buat lah entri berkenaan dengan GA ni dan Tampalkan Banner yang x berapa macho di atas ni .
4. Postkan Link Entri anda dekat ruangan Komen .
5.Like semua sponser.

 

Butik Cinta Zulaikha

Syarat untuk budak FB :
1.Wajib like Page Makcik Superman.

2. Sila share Banner/Gambar di atas ni dekat Wall post anda, tulis la apa apa saja dan Tag nama page superman.blogspot itu.

3. Kalau suda share , post "DONE" dekat page Makcik superman tu.
4. wajib like page sponser sponser. (seperti di nyatakan dlm no.5)

Hadiahnya ialah :
Beg clearance (1 pemenang )
sponser by noona Shoppe  (like)
 

Topup RM5 Digi/Celcom (2 pemenang)
sponser by Makcik superman , Page sini (like)

Voucher dari Dee's clset shop (like)
( 3 pemenang )

Butik Cinta Zulaikha Like/ADD
(1 pemenang)

2 tudung (1 pemenang)
akan bertambah jika penyertaan lebih dari 100

oo yeahh!!
MyEm0.Com



                                            Tarikh tutup : 18/11/12 

 http://i269.photobucket.com/albums/jj72/myem0/03/grey-cat-007.gif
* Jika penyertaan lebih dari 100 orang. hadiah akan bertambah.  
* yang penting anda warga Malaysia :)
* pemenang di pilih secara random / cabutan bertuah, dan entri yang menarik . 

p/s : suka sangat tengok beg dari Butik Cinta Zulaikha tu..kalau x dpt beg dpt tudung pun syukur sangat..rasa nya aku boleh menang x ??


3 comments:

Shasha Yacob said...

terima kasih sebab join. hihi :D
by the way, kalau boleh tolong hilangkan lah verification dalam kotak komen ni , supaya senang orang nak komen. cer tengok tuto ni

http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/09/please-prove-youre-not-robot_9802.html

Auni Soffiya said...

owh ye ke?tak tahu pulak..terima kasih ye..

cik azLyzah⊙.☉ said...

hy Mama Auni...Salam kenal.Done follow awak^^

http://azlyiejah.blogspot.com

Copyright @ Mama Auni