Suka Bloq Ini ?

Mega GiveAway Dari www.yanayassin.com

Aku nak join GA lagi lh..kali ni GA dari Yana Yassin ..yup !dr cik adik molek ni..nak join picit je banner tu ok..

erm..selama aku berblog ni x penah pon ada kenangan masam , masin mahupun pahit ni.. biasa² nyer pun aduii..tp kalau kenangan manis tu ada la..salah satu dr nya bila aku mula pandai join GA ni , 1st aku cuba aku da menang..an an an.. lagi ? lagi??satu lagi bila ada org puji blog aku chantek..(eee malu itew ) eh ,chantek ke??perasan nya!muehehe..yelakan..hasil tgn sendiri cuba punya cuba ni la hasil nye..

kawan di tag:

1 comment:

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 190 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

Sebagai tanda kenang-kenangan antara blogger (^_^)

Jika ada masa yang lapang , saya Blogwalking ke blog awak

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

From: Fariz Reza [Dot] Com

Copyright @ Mama Auni