Suka Bloq Ini ?

(GA) First Give Away by ftnjwa.blogspot.com


Hye , kali ke-2 aku join GA ni..join sambil minum panas, slurpp..jom la join ramai² .. menarik nyer pun adoi .. yang ohsem pasti ramai blogger suka termasuk lah aku.. .kalau x dapat jaket tu
dpt dress tu pun syukur alhamdulillah.. eh .. eh..??(muehehe..malu itew..) .. klik banner tu kalau nak join & sila ikut syarat² yg diberi ok..

syarat nya mudah jer..

1) FOLLOW blog owner GA ni :)

ewah !siap tunjuk bukti..dh join pun cik Fatin =)

2) LIKE fan page ni dan Online Shop ni..

 like pun sudah..=)

3) Buat satu post mengenai GA ni dan sertakan banner kat atas tu.
4) Tag 2 orang rakan, lebih lagi bagus :
kawan di tag :-

5) Post-kan link entry tersebut kat ruangan komen.

DONE :)

jom cuci mata tengok ...
1) Color Stripe Jacket Yellow x 3
NOTE : Good news kepada yang berminat dengan jacket ni, hadiah di-triple-kan! So, akan ada 3 orang yang akan dapat jacket ni. YEAY!!! :D

2) Korea Fashion Maxi Dress Yellow
 
3) Sexy Deep V Bohemia Dress Pink


4) Stylish Halter Neck Dress As Picture


5 & 6) Cute Layer Top Pink/Red


5 & 6) Cute Layer Top Pink/Red
 


8) RM 30 - Cash or Top Up
9) RM 20 - Cash or Top Up x 2
10) RM 10 - Cash or Top Up x 3

 *AKAN ADA PENAMBAHAN HADIAH*


suka x ? suka x ?? gila x ???
banyak kan nya..apa tunggu lagi..jom la pakat ramai² kita join GA ni..kalah menang tu adat pertandingan yg pasti kita cuba..kalau nak tu follow la blogger² yg join GA ni jugak utk mengeratkan lagi silaturahim sesama blogger.x salah kan?

GA ni deadline : 25 Oktober 2012


      p/s : Jika penyertaan kurang 100 orang, maka GA ni automatik cancel..
 
 

5 comments:

nana kamarul said...

Stripe jacket tu lawa lahhhhh :)

Auni Soffiya said...

kan..jom la join..=_

Isabel Diaz said...

Singgah sini dari segmen yang sama,

Dah follow awak dah,

Jom follow saya jugak,

Terjah sini,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/first-give-away-by-fatin-najwa.html

BTW, jomlah memeriahkan GA nie kalau ada kelapangan,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

Aimi Syahirah said...

Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

Diera Tekikushika said...

jalan-jalan sini dari GA sama. good luck! =)

Copyright @ Mama Auni