Suka Bloq Ini ?

AURAWHITE PURE L-GLUTA + TILAPIA COLLAGEN 400 000MG

As salam & gud morning olls..alhamdulillah jumaat datang lagi dan syukur aku msh lagi bernafas ..ok hrni aku nak cerita panjang sikit..heh..kepada yg ingin cantik, cerah, dan gebuss boleh la membaca  entry aku ni sampai habis ! ececee... penah dengar Aura White? mestila penah..produk yg tgh hot meletop kebabomm ..

 packing baru dan kandungan pun bertambah 900000mg dgn berat 540g
pasti nya memberi kesan 5x ganda

PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER.
Sains Kecantikan Semulajadi.
UNTUK KULIT KENDUR, KUSAM, KULIT TIDAK SEKATA, TIDAK BERMAYA, JERAWAT, MALASMA, PIGMENTASI, PARUT, JERAGAT, KULIT GELAP DAN EKZEMA.

KELEBIHAN UTAMA AURA WHITE NI :

-50% PENCERAHAN KETARA DALAM MASAM 1-2 MINGGU 
- PEMULIHAN KULIT YG ROSAK & BERMASALAH 
- KULIT LEBIH CANTIK & ANJAL 
- ATASI KEDUTAN & GARIS HALUS 
- PENCERAHAN KULIT LEBIH CEPAT 
- MENGETATKAN LIANG ROMA 
- MENGUATKAN,MENGHALUSKAN PD KUKU & RAMBUT 
- MENGUATKAN SISTEM IMUNISASI BADAN 
- MEMBUANG TOKSIN DALAM BADAN 
- ATASI MASALAH JERAWAT & JERAGAT 
- AWET MUDA DALAMAN & LUARAN 
- TIADA LAGI SAKIT SENDI 
- MENGANDUNGI PREBIOTIK & 3 KALI STEM SEL 
- SESUAI BAGI IBU MENGANDUNG 
- TINGKATKAN PENGELUARAN SUSU IBU 
- KECANTIKAN KUKU & RAMBUT 
- MEMBERI TENAGA YANG OPTIMUM 
- KURANGKAN KOLESTROL 
- HILANGKAN PARUT & SELULIT 
- ATASI REKAHAN TUMIT KAMI 
- TIDUR YANG BERKUALITI 
- MELAWAN RADIKAL BEBAS 
- SESUAI UNTUK LELAKI & WANITA 


5 DEFINISI KECANTIKAN AURA WHITE

 
 * Kepada yang mempunyai masalah keguguran rambut atau kerosakkan rambut, di syorkan ambil minuman AURA WHITE L-GLUTATHION + TILAPIA COLLAGEN+VITAMIN C+HYALURONIC ACID+TRIPLE STEMCELL PHYTOCELLTEC . Ia bukan sahaja memberi rambut anda sihat malah kulit akan jadi putih dan gebu.

duta aura white , hanez suraya..makin berseri gitu..

* Sesetengah orang yang menggunakan produk kecantikan tidak nampak kesan atau bertambah teruk disebabkan masalah dalaman badan kita. Oleh itu saya syorkan anda pengambilan minuman AURA WHITE yang dapat selesaikan masalah anda Insyallah...
 antara testimoni aura white :






  CARA PENGAMBILAN
1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.
2) Bancuh menggunakan air mineral /air bersih biasa.. Tidak digalakkanmenggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang
3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, tehdan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktifdan tidak baik untuk kecantikan kulit.
4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 litersehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.
5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Disarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur(2 jam selepas makan malam)


mengapa aura white ada 2 botol berbeza? ok bg yg belum tau yg botol besar tu new packing, kandungan 900000mg dan yg kecil adalah aura white yg lama 400000mg.harga still sama ok cuma kandungan sahaja bertambah..yg lama pgambilan 2 - 4 mggu sahaja dan yg baru boleh bertahan 1 - 2 bulan..


bagi sesiapa yg berminat @ nak order sila ke:

fb : www.facebook.com/nurauni.soffiya @ SINI
twitter :https://twitter.com/fiQhummie



2 comments:

Nadya Bubble said...

Promosi Rainbow Al-Quran & Ribbon Watch! Sehingga 23 Mac 2013, ready stock.

http://bit.ly/cd2aQx

Qaseh Mummy said...

skang gleme tol aurawhite ni kan....

Copyright @ Mama Auni