Suka Bloq Ini ?

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

petang semua..tadi ada rakan blogger tag aku ajak join GA ni.. terima kasih lah buat sally ea smestinya aku join laju-laju..asal pulak?? GA gempak weii dr Mak Dara .. rasa nak hentak jer kepala kat skrin pc ni bila dgr hadiah sebanyak tu..kihkih.. Aku nak buat iklan jap..

--->Dengar sini , sila bagitau isteri , girlfriend , adik , kakak , rakan  blogger dan semua follower tentang giveaway MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara. Tau tak GA Mak Dara ni ada 30 penaja yg sudi utk sponser hadiah-hadiah yang sungguh ohsem ni Dan yg paling gila lagi ,ada 56 hadiah menanti anda.mari jerit ahhhhhahhhhhhhhhhh! --->jerit sekali lagii arggggghghHHHHHHHHHHH! <---
  *sila tenyeh banner di atas utk join*
 Satu Giveaway, 30 Penaja, 
56 Hadiah, Siapakah Yang Bertuah?
MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER 
by Mak Dara


anda di tag :


psst : Mak Dara kata tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia siapa yang tahu ..



 

19 comments:

Diana Azis said...

Salam singgah..diana pun join GA yg sama...Good Luck :)

adzairdawati makdara said...

terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

Mieya Atiera said...

Mieya singgah drpd GA yang sama. Goodluck ye :)

http://budakshumort.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Cik Fie said...

dari GA yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Farah Waheda Wahid said...

salam kenal...singgah sini dari GA yang sama....dan follow sini sekali...all the best ya... ^_^

http://www.furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Norliza Nordin said...

Join jugak! all the best! ^^

Singgah dan follow sini! ^^
http://sinarcintaku.blogspot.com/

aLamS LegacY said...

ziarah dari segmen Mak Jemah

http://alamslegacy.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

RamRamCute said...

salam..

Singgah dari segmen yang sama..all the best ye :-)

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Sheila Salim said...

Assalamualaikum. good luck dear :0

Kasih Lestari said...

Datang dari segmen yang sama

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Kasih Lestari said...

Datang dari segmen yang sama

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

AyueJean AJ said...

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

Zira Aziz said...

#223

BW n follow dr GA yg sama:

http://zira-aziz.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Salam Ukhuwah...

oshin kecik said...

ponnn...ponnnn...ponnnnn

Oshin datang dari segmen Mak Dara ~

http://gurlgemini.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Secret Of Shaila said...

hai..singgah dari segment yang sama..good luck yer..^^

http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Emas Putih said...

http://www.kisahemasputih.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html blogwalking sini

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Diari Si Froggie said...

Salam kenal zaza :) aida datang dari GA yang sama.. follow sini #225

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

Iqmar Effendy said...

http://iqmar99.blogspot.com/

Copyright @ Mama Auni