Suka Bloq Ini ?

Chantek Dress Special Anniversary Giveaway!

As salam dan hi u olls...pepagi lagi aku nak join special GIVEAWAY dari ChantekDress .Giveaway ni dibuat sempena 3 tahun usia chantekdress, pada 15 March 2013 ini.ada hadiah gempak menanti..

Syarat syarat penyertaan.
1. Like facebook chantekdress (LINK FB CHANTEKDRESS)
2. Peserta hanya boleh menyertai salah satu sahaja, samaada melalui Facebook, atau melalui blog.
Bagaimana nak menyertainya?
Kategori Blog
1. Mula - mula, letak banner chantekdress di blog masing-masing. Make sure ada link ke blog chantekdress ya.
2. Buat satu entry bertajuk "Chantek Dress Special Anniversary Giveaway!"
3. Dalam entry tu, mula-mula copylah semua syarat penyertaan, banner, hadiah, info. Kemudian, story lah apa-apa tentang chantekdress. Sekiranya anda pernah membeli baju dari chantekdress, letakkan sekali gambar anda memakai baju tersebut dan itu akan dikira sebagai BONUS!
4. Selepas itu, hantarkan link blog (link entry GA) anda melalui email, chantekdress@gmail.com atau boleh comment pada link ini. Tetapi saya nasihatkan anda email sebab saya nak tahu butir-butir peribadi seperti nama dan phone number.  Sekiranya tiada butir peribadi, penyertaan anda akan terbatal.
Kategori Facebook
1. Post satu status bertajuk "Chantek Dress Special Anniversary Giveaway!", disertakan dengan gambar dan link blog chantekdress (http://chantekdress.blogspot.com/)
2. Dalam status tu, mula-mula copylah semua syarat penyertaan, banner, hadiah, info. Kemudian, story lah apa-apa tentang chantekdress. Sekiranya anda pernah membeli baju dari chantekdress, letakkan sekali gambar anda memakai baju tersebut dan itu akan dikira sebagai BONUS!
4. Selepas itu, copy atau printscreen status yang anda buat, dan hantarkan gambar print screen melalui email, chantekdress@gmail.com  . Sila sertakan butir peribadi anda. Sekiranya tiada butir peribadi, penyertaan anda akan terbatal.

Hadiah - Hadiah
Ok, kami akan berikan hadiah mengikut kategori. 
Hadiah untuk kategori blog
1. Tempat pertama - Dress bernilai RM85, fashion belt, Key Chain, satu hadiah misteri
2. Tempat kedua - Dress bernilai RM85 dan fashion belt
3. Tempat Ketiga - Dress bernilai RM60 dan fashion belt
4. Tempat keempat - Dress bernilai RM50
5. Tempat kelima - Fashion belt dan keychain
Hadiah untuk kategori facebook
1. Tempat pertama - Dress bernilai RM85 and fashion belt
2. Tempat kedua - Dress bernilai RM60
3. Tempat Ketiga - Dress bernilai RM50
4. Tempat keempat - Fashion belt dan keychain
5. Tempat kelima - Fashion belt


*klik banner utk join*

ok, korang penah x dgr butik online ChantekDress @ shopping kat situ? bg yg x tau lagi ChantekDress ada menjual pelbagai pakaian sesuai utk ladies² , ibu²...yg berhijab...nak berfesyen..ada  Blouse, Maxi Dress, Peplum, Cardigan, Jakets .. !! fuhh ada macam-macam lagi ..haa kelassss u.aku doakan butik ChantekDress sukses selalu dan maju jaya.. tunggu apa lagi jom usha sini cepat.tggu apa lagi , jom cepat-cepat ke ChantekDress !!

dgn harga yg berpatutan korang semua mampu membeli nya..sekarang ChantekDress  ada buat satu giveaway khas buat follower dan blogger-blogger lain.utk warga fb pun ada.join laju-laju mana tau ada rezeki ki..ki..ki...heh hee..ok sebagai penutup tirai ecece aku nak buat iklan jap..

--->Dengar sini , sila bagitau isteri , girlfriend , adik , kakak , rakan  blogger dan facebook tentang giveaway Chantek Dress Special Anniversary Giveaway! by ChantekDress. Tau tak GA ChantekDress ni ada membuat utk 2 kategori Blog & Facebook.tetapi, peserta hanya boleh menyertai salah satu sahaja Dan yg paling gila lagi ,ada hadiah-hadiah gempak menanti anda.mari jerit ahhhhhahhhhhhhhhhh! --->jerit sekali lagii arggggghghHHHHHHHHHHH! <---
 
 
                                                        Tarikh Tamat : 1 April 2013





 

4 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. comelnya baby. hee good luck ya :)

IFA Athirah said...

all the best to u!hoho

IFA Athirah said...

all the best to u!hoho

Arni vanilla said...

Assalamualaikum ! Comeinya blog neyh ! Done follow you , follow me back okey ? Jom join segmen Arni nak ? http://arnilala.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-setahun-by-arni.html

Copyright @ Mama Auni