Suka Bloq Ini ?

Cantik Dengan Inchloss Felinna

DAGU BERLAPIS. PIPI TEMBAM SEMACAM?
Jangan risau... Inch Loss Lotion Fellina dapat membantu anda yang inginkan muka yang diidamkan....


1) Anda tidak perlu diet untuk kelihatan slim
2) Anda mampu untuk hilangkan ~ 5kg dalam 1 bulan tanpa diet
3) Lotion ni sangat wangi (takde bau serai ka, minyak angin ka, halia ka, NO NO NO) bau mcm pakai perfume ya, wangi betul
4) Lotion ni x terlalu panas, dia dingin dan mesra pengguna.
5) Hanya sekali sapuan anda bole lihat perbezaan inch anda(pastikan ukur sebelum guna ya)
6) Inchloss diformulasi dari bahan2 semulajadi
7)Kita boleh mengawal bahagian tubuh mana yang hendak dikuruskan, jadi kalau yg kurus sekadar nak buang lemak2 sikit2 tu pon beli cuba..pasti puas hati!
8) Yang pasti dengan inchloss pengeluar dah hantar utk dibacakan 30juzuk alquran di mahad tahfiz bukit mertajam penang

 
 
 
HARGA:
RM75 SEMENANJUNG
RM80 SABAH/SARAWAK
180ML/BOTOL
FREE POSTAGE 
 
email : hamimahali@rocketmail.com
fb : www.facebook.com/nurauni.soffiya
twitter :https://twitter.com/fiQhummie
 
 

2 comments:

Leyla said...

Terasa nak pakai,tapi tak tahu bile boleh mule .tunggumase yan sesuai dulu . muka nie makin tembam kalau makan banyak. badan kurus je, tapi naik nye kat muke .

Auni Soffiya said...

slow2 sis, nanti lau nak beli boleh order kat sy..=)

Copyright @ Mama Auni